yeyeye...

Internet fungerde inte igår så vart inga bilder eller något skrivet. Men gör ett inlägg nu innan jag ska ut på bio och ferre med stach och adam olsson, Det blir nice hoppas jag! men nu måste jag tapå mig lite klädder och gå ut till bilen där mamma väntar men vi ses senare om vi inte ses ikv.

Single doesnt mean im looking for somebody..

I Wish You All A Merry Christmas!

Men du, GOD JUL!

Skönt nu är jule grejsen över så seg , haha. Fick lite olika saker 2 serier, My name is Earl och entourage s1 och s2 det var ju nice, fick lite godis med sen så lite cash med det var typ allt.. hehe! men vad ska man göra nu, bara för det är jul så ehöver man ju inet tråka hemma själv?! Ska försöka fixa poker kväll här med stach, isak och någon mer om det går för det skulle ju var himla trevligt tyckar jag då! men nu ska jag lirar lite HoN och vänta på att någon kul ska hända osv.. Skriver senare ikv och någon bild kommer då komma med, hoppas jag och ni förstås, huhu!

Och ännu en gång, I Wish You All A Merry Christmas! ♥



M-berg

ojojoj, igår stog jag på samma ställe i 5 timmar nästan helt stilla säljer triss på marieberg börja kl 3 sluta 20.00 typ. 5 timmar är det längsta jag har ståt stilla i hela mitt liv, och idag ja då är det samma sak igen och i över morgon samma sak igen! Men på fredag är det ju jul så det är ju nice med lite klappar, hehe. Efter jobbet igår så var jag hos stach och lande han köpte HoN till mig så vi lirade det ganska mkt men det tar sån tid ca 30 min +, så vart inte så många games.

Nu blir det att fixa lite sen åka m-berg om en 10 minuter så kom och köp triss vid kl 3 och framåt!

Peace Im Out..

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen, gick så där att gymma idag, för länge sen eller ja några dag sen men man blri så jävla seg om man ta en lien pause.. Satt hos staffi och chillade liten stund efter det tills mamma kom, hans mamma hade gjort riktigt god jul godis, mums var dom!

Just nu funderar jag på vad fan jag sak ta mig till, seriöst fattar inget varför jag får ont i magen och hur jag ska gå till vägarna med det, behöver jag göra det, är jag stressad, mår jag verkligen utan eller med, vilket är bäst?!
Har för mkt av saker i mitt huve, det är så jobbigt att ha det för när jag väl bestämmer mig för att sova så börjar jag tänka på saker hela tiden och dom är oftast dåliga. Det gör så jag inte kan somna och bara ligger där och tänker..
Men orka det där nu, haha!
Nu blir det kankse lite cs, senare film! <3

just ja en låt och bild med..ååh sec!


Jevligt sWeet låt!

;$

Nattinatt!

 


ops

Oj har inte skrivet på ett tag, inte bra! En skriver en kort nu så kommer jag in senare igen och skriver något längre, för ska in till gymmet nu och pappa väntar i bilen snart om jag inte skyndar mig lite. Men skriver sen någon bild kankse vore kul OCH en eller 2 låtar som jag hittat för sköna, meeen

sea later!

Taggar!

Skippa skolan idag, nu taggar jag krogen med kalle, sitter hon katrin med maja kalle, vi taggar till tusen nu kör drik korgt spel och jag har aldrig.. haha för kul har vi snart blir det att dra till strömpis och ra hårt där! kommer blir riktigt kul, inte vart ute på snart en månad så känns riktigt skönt att vara ute ikv!

Majas kommetar in för kvällen: köööör bara kööör :) <3
Som sagt hon är gald och full så hon taggar! thihihi

Katrins kommentar: Jag vill ha kuk på strömpis :) <3

ojojoj, katrin kör på bara, så tagga henne ikv! haha


Tråkig vardag som vanligt..

Jao, ovanligt nog sitter jag här igen, men finns iget annat att göra så whatever. Idag har det vart ganska seg dag fast var helt okej musik idag på radio hjälpen P3. Vid kl 2 så var jag med på mussens idrott, var fett taggad för det var handboll, men det vart bara fail efter som många töntade sig överdrivet mkt men vad kan man säga det är idrott lektion. hehe
Nu är det mat kommer bli riktigt gott, mos och köttbullar som pappis gjort, skrever kankse något senare med vi får se.

Pulling me through, It's a small crime and I've got no excuse..

Äntligen!


Äntligen har jag varvat det mest läskiga spelet jag kört i hela mitt liv, amnesia är så pyskat spel men tycker alla ska testa det för det tar verkligen på en när man smyger omkring och vet inet om det kommer ett monster där bokom dörren. Lätt att man ger spelt en klar 9 av 10, för det är inte som något annat spel jag kör och för att det är inte spec svårt gjort men ändå jävla snyggt! Varför det inte är 10 av 10 är för att om man glömme en sak i spelt så  klarar man inte av det i slutet då msåte man börja om innan man kom till dom 6 läskiga rummen. Historian i amnesia är riktigt spännade att läsa för att det känns så verkligt vad en galen möradare kan göra. Riktigt glad att jag klarat ut det att jag stog ut med all skräk. Nu taggar jag lite Cs efter som jag är så tuff och klara ut det. Ni som säger att skräk filmer är så bra.. Go for it, just play amnesia and u are screwed!


Fy fan!

Shit på bussen idag trodde jag skulle dö, när jag gick på bussen hem idag så vart jag så illamående det var helt galet kunde inte tänka på något för då vart det värre, ville ju snacka lite med dom framför men gick inte alls för då kunde det ju hänt något liksom. Det var inte någon vanlig illamående utan det vart helt fuckat, och bussen tog långa vägen med inte bra alls, var nära att gå av i adolfsberg och bara spy.. men det gick bra. somnade, så klarade mig och sen var det över när jag vaknade och nu är jag så extremt hungrig, hehe. Fattar mig inte på min mage alls.. Men har börjat äta i skolan mkt bättre och det är ju så jävla skönt!

Nu sitter jag här som vanligt då och tänker lite på allt och inget hittat 2 nya låtar tackar maxii för en av dom, (y) så lyssnar dom och bara låter tiden gå, kanske att man ska sova tidigt idag ? hm.. njaa suck det suger ju, haha!
Annars idag kommer det inte bli något spec vad jag vet, ska ta lite must snart för gott är det!

länkar en av låterna, det är riktigt fin man  liksom njuter och tar till sig av den,



Sea later..

Det är inte lätt jämt..

Fy fan för skolan, att komma till skolan då vissa lärare och elever drygar det första dom gör. Är riktigt trött på skolan nu asså, vill nästan inte gå kvar som byggare det börjar sega som fan!
Menmen, snart så är det ju jul lov det kommer vara så skönt så blir nog mest att chilla ska göra klart mitt rum då med det är ett måste så blir det bara några små fester där, sen på sommaren kommer det vara så fett nice att vara där efter som solen lyssnar på altaen hela dagen man kan ha hög musik på grilla, kommer nog bli riktigt gr8 där i sommar!

No response..





I out peace!

Thinking..

Hm, jag fattar inte dig alls folk frågar, folk säger men du vissar det inte! Jag kommer inte vara den som visar så mkt först och det är jobbigt och det vet jag men du visar inget sepc längre, då är frågan vad ska man göra? strunta i det totallt? det är de jag funderar på just nu för kan inte blir för intresserad och sen bara få dissen, inte igen! Så.. tänker en vecka till sen får jag se hur det är.

Jaja nu sitter jag här som vanligt snart blir det att se film, dum och dummare. Kommer bli nice för den är svin skön och det var länge sen jag såg den också, har 2an med så den blir det efter den om jag orkar.

Btw, har försök slutat röka det gick helt okej ett tag tog någon då och då men idag fy fan vart nästan helt galen fatta ingen ting av dagen från jag vakna tills jag fick tag i cigg.. nä nu ska jag fan dra, JÄVLA SKIT!

peace!

Inte så smart!

Ny duschad!


Inte bra att gå upp kl 4 på dagen, efter som att nu kommer jag inte kunna sova på hur länge som helst!
Fast min kompis maxi, har hittat ett ljud som ska göra så man får orgasm utan att man tar på sig eller någon annan. många av komenterarna på sidan känner att dom vart "sköna" i kroppen och för vissa gick det men inte många alls. Så jag sätter nog på det runt 2 och ser om man blir så där skön i kroppen och kanske blir sömnig.

http://www.megaupload.com/?d=8 ZCK37VN
Här är hypnosen för killar!

http://www.megaupload.com/se/? d=B63HG125
Här är hypnosen för tjejer!

Om ni också vill testa en gång !

PEACE!

Amnesia!

Amnesia, det sjukaste spelet jag kört i hela mitt liv. Går runt i mörka rum/ställen och hör röster då och då något som går på golvet över en. ugglor, insekter som låter när man tex går förbi ett fönster elelr om man går bredvid dem. Och helt plötsligt hör man ett skrik och så skakar skärmen samtidigt som en dras åt ett hål och där står det en jävla zombi som han måste göma sig för går inte att ha ihjäl dom vad jag vet, man får inte kolla på dom så man vet inte när den har försvunit heller!. Åååh, vad det spelet är sjuk! Fast man  måste köra det ändå, och ingen pratar med mig på skype finns ingen att spela med heller för sauli har inte vaknat än som han skulle göra för 1 timme sen! Så vad ska man göra nu då ?! Väntar en timme till på han sen annars blir nog film,
puss!



Vilken kväll..

Igår ojojoj, det vart SEN det vart mkt bil åkning och mkt mat haha. Ja emelie kom till mig runt 19.30 typ med en kompis tille henne, efter det så åkte vi in till kumla då ville emelies bror hampus åka med, så vi åkte till han och hämtade han vi åkte vidare i kumla.. Vi vart tvungna att köpa massa Red bull på ica maxi då gick jag in i linne no big deal, men shit vad alla kollade men det var ju inte långt från bilen till ica va fan?! Men när vi satt oss i bilen så vill hampus tjej följa med så tillbaks där vi hämtade hampe och tog upp henne! Så åkte vi runt lite här och där i kumla sen försökte jag få tag i Je för han var på ferre i området så ville ju hälsa på han och snacka lite skit efter som det var så länge sen till slut får jag tag på han då han svarar, fast då vart man ju inte precis glad efter som det var dryga svar.. Men vi åkte dit och jens kommer ut efter 10 min och då är det inte bara han utan flera stycken, och vi säger inte så mkt men 2 av dom börjar dryga mot mig och det är synligt med som 2  12 åriga tjejer står dom där och viskar om mig, men ändå så bakar inte Je mig genom att säga till dom att lägga ner.. Vi åker därifrån och är i kumla ett tag till, vi fick gratis mat på en mack, en hel påse med mat. Så vi åkte runt och delade ut mat till happes polare. Alla i bilen utom jag går och kollar när en taxi har en dekat person i bilen och får inte utan han,  taxi nissen ringer poilsen som då kommer och killen i bilen börjar sjunga på något efterblivet , fick jag höra då. När dom var där smsa min bror att han ville hem så då vart det bara att lämna alla i bilen efter som Musen kunde ju inte vara ute själv i stan i deta väder! men vi tog med malin och åkte in till stan tog upp min lillebror som hade haft en rolig kväll sa han, haha. var hos mig en stund alla vi och bara chillade, dock så var alla typ halft deckade efter som ingen av hos hade sovit spec bra dagen innan, haha. Det var en riktigt rolig kväll ändå och tackar jag för, blir lätt av igen!

Idag vet jag inte alls vad som händer man får hoppas på det bästa kankse man kan säga, ha en trevlig lördag alla!



PEACE!

suck..

Ja, idag vart jag hemma imr blir det skolan 1orna får vara med och hjälpa mig med gipsen annars drar jag hem dirr! ^

Just nu är allt jevla drygt här, ingen mat inte någon som gör mat heller dom går vara och lägger sig ist och surar och det har gjort mig fett depp.. Och att veta att jag ska till skolan imr gör inget bättre! Måste gå ut och ha lite skoj snart det här suger att sitta hemma och bara spela fast där har man ju polare med menmen vill supa och bara showa loss! 
Så får fan dra ut imr men det är så jävla drygt med det här vädret..  Åååh, vad jag låter depp men det är så segt.

Jag ska fan kolla film nu och försöka sova efter som det är är så tråkigt!



Ingen komentar.

Peace!

Åååh,

Shit.. Jag har så tråkigt just nu inget att göra cs drygar mamma och pappa har tv, har tänkt sluta med cigg med så det har jag inte heler finns inge godis elelr något gott hemma.. VAD SKA JAG TA MIG TILL?!
får snart panik så tråkigt har jag just nu, lite tur har jag som har en roande person på  msn och skriva med då men vill se loser på tv men dom kollar på något på 4an, svensk skit sånt är så boring! Dom bästa filmerna är komedi men allt går helt okej förutom just svenska filmer det är så dåligt så det inte finns.. Nu kom mamma och börja tjata om skolk, så sur blir jag på det. När hon lägger sig i fyfan, nä nu går jag och snor tv!

PEACE!


Skola, cola, musik, helt okej?

Nu sitter jag i skolan slapp göra praktiken efter som det var för svårt själv och då har jag fått göra lite rest så jag får mitt fin fina G, det känns ju bra att få klart det och då får jag ju ledigt på måndag med riktigt skönt! Efter som jag är så smart egentligen fast inte många vet det så kom jag på att jag ska stanna hemma imr och fredag efter som jag kommer få jobba själv dom dagarna, det går ju inte att göra det där själv så det blir att vara hemma, hur smart som helst! (y)
Colan är slut nu.. men musiken är igång ryser till låten som spelas nu för härlig är den,
Vinnie Paz - same story!
Shit nu måste jag börja jobba men resten så ni fär ha det så bra skriver något mer ikv sen.

PEACE!


Natt..

Hej, nu har jag vart ute med hundaran och dom har fått gjort sit, så nu sitter jag här och lisnar på musik ska snart kolla film.

Skola imr, suger men aja det får gå för det är ju mitt i veckan och det är ju närmare helg och hoppas jag gör något roligt dena helg, men det är ju upp till mig. Ni kan ju få höra av er om det är något som man kan göra, ist för att sitta hemma som det vart senast.


Jag gillar inte att livet går runt i en jävla cirkel hur kan man ens acceptera det. Men ist för att göra något åt saken sitter jag vid datorn och lirar all the time..
Tänk om man hade lite mer pengar så man kunde åka utomland ett tag och tare lungt och bara njuta av det som finns. "Då måste du jobba" sägar alla men jag vill inte jobba just nu för det kommer bli tillräkligt av det när man blir äldre, så vad ska jag göra! Man kanske ska testa köpa en lott varedag det vore ju inte fel att vinna då.
Shit vad jag känner mig lat, men orka jobba nu?!

Nej nu ska jag dra duschen sen lägga mig i sängen och kolla film men bara koppla av tills jag somnar för imr är det ju skola och det är jätte kul! Måste fixa musik i skolan så man kan lyssna på något chill så att man inte tänker på hur tråkigt det verkligen är..hm, ja imorgon ska jag köpa en musik spelare!


Låten gör min kväll för fin! (y)

Peace now,


Oj,

Nu har jag itne skrivet på länge här, 3 dagar! Men det gör la inget efter som inte så många läser men finns ju några puss på er!
Andra veckan på gymmet nu känns bra, men det är bara att köra på kommer bli nice till sommaren.
Idag vart jag och lesnik klar med våran grej så är ledig på måndag mkt skönt, ledig imr tror jag men det är inte värt att chansa så jag stannar hemma! Hehe
Så det är nog bara att tagga vid datorn ikv, för sugen på att börja med wow igen för kl 00.00 öppnas serversna och man kan bli 85, tänk om man vart den första som vart det skulle ju vara riktigt tufft att bli det. För alla säger att det inte finns någon chans att man blir det men tänk om man vart det, för kul!

Btw, förstört 2 av mina fingrar på en Zippo tändare lär mig trix fett nice kan några stycken nu, hehe.
Pratar skype med Sauli nu och diggar Vinnie Paz för skön musik gör han, men nu blir det snart cs.

PEACE!

Aha ja..

Idag var det praktik i skolan, det var helt okej gjorde en deal med min lärare så jag fick sluta när jag var klar så då gick det fort! Efter det följde jag med och hade idrott med musens klass, för kul med idrott var så länge sen man hade något sånt det var basket inte det bästa menmen hon lovade att det skulle vara handboll snart längtar till den lektionen som fan. För länge sen man kör det, saknar det så mkt!!

Shit asså, hon bad om förlåtelse idag efter jag ur bussen, fatta inte varför riktigt efter som hon gjorde ett val och det är ju inget man säger förlåt om egentligen fast det var snällt att göra det iallafall och modigt, men jag får ta sånt och har säkert gett det med.

Men nu sitter jag hos staffios nyss kört armar på gymmet, riktigt skönt! Nu duschar han för han ska få besök så jag ska nog snart dra mig hem fixa lite städa lite sen vet men inte riktigt vad men kanske det blir så, vem vet?

 

Skön och lyssna på!

PEACE!


hm..

Ja, nu börjar det ju bli lite sent men taggar med jens och sauli spelade jämt mot danskaer! Fast nu drog dom en stund så jag ska la gå och duscha nu blir också att gå ut i typ 5 min med..Snart så är det helg med, så vad ska man göra en fredag då? Lana, vem vet? Kanske någon vill komma ist och och bara chilla, ja det vet jag inte nu, men något jag vet är att jag har praktik i skolan imorgon och det är inget jag ser fram imot efter som det kommer vara kallt och allmänt jobbigt, men det får jag ta för det är ju trots allt fredag efter allt slit. Just ja snart har jag kört mitt schema 1 vecka det känns ju toppen att jag klarat av de, idag vart det mage och axlar på fredag blri det armar det kommer var extrem härligt!
Nä nu kallar duschen,

PEACE!


Lite större blid på mitt nya jag! Hehe

Fixx!

Då var man ny klippt!


bra?

Lunch..

Nyss ätit, slapp ha praktik i skolan idag för skönt, fast då blir att ha det imr.. Men det klarar jag nog efter som det är fredag och då blir man ju ledig sen!
Nu ska jag gör klart power pointen som jag och lesnik ska läsa upp för "banken" voran lärare, men det är lungt inte så svårt. Nu vill jag hem orkar inte vara i skolan längre suger fast orkar inte gå ut i det här jävla vädret det är så kallt, Hate it!



Sea


Deep talk..

Frågan jag ställer mig ofta är varför, varför säger hon så, varför gör hon så, varför!
Jag har många gånger gillat tjejer som just då inte gillat mig men aldrig slutat göra det och då jag försökt göra det blivet ledsen. Dom jag gillat har "lurat" mig, jag kan inte säga att dom har ljuget för mig men det har känns som om dom viljat något men sen har dom skaffat annat eller att man hört något om att dom ahr gjort något med någon och jag har aldrig fattat varför jag inte slutat gilla henne då. Det var länge sen det hände något sånt förens några veckor sen, vi skrev mkt vi träffades men gjorde inget för att hon hade med sig vän jämt jag gick med på det men ändå liksom, sen slutade hon bara skriva fatta inte varför hon gjorde det, och nu är hon pg med en.. Men jag slutat bry mig nu, fast varje gång jag ser någon som jag blivet "slagen" av så blri det varmt inom mig jag vet ient om det är att jag blir arg eller glad för att se henne, menmen som tur så gick det inte långt och det finns ju en annan i bilden med.
 Jag vet inte om jag vågar gå in i ett förhållade igen, någon kommer bli sårad tillslut och jag klarar inte av sånt för det kommer alltid till mig till slut och då blir jag så arg på allt.. Mitt första förhållande jag hade slutade för något år sen nu, det var jag som gjorde slut men jag ångrade det stor efter ett tag och visste inte vad jag skulle göra åt saken. Då vart jag arg på mig själv, kunde gå ut och gå en stund då jag slog på saker för att jag var så arg och visste inte vad jag skulle ta mig till, men det är bra nu och så men orkar inte med något sånt igen, därför är jag "rädd" för att skaffa ett igen. Men vem vet det kanske blir ett snart men jag vet inte!


Shit, har aldrig pratat om det där , men aja.. Det var bara vad jag fick på tanken att göra det, kändes skönt!

Laters,


Skolan..

Nu sitter jag i skolan och jobbar med power point, orkar inte gå ut i verkstaden så fixade så jag kunde göra en uppgift jag har kvar i "Fiktivt företag" det är inte spec kul med varmare än att vara där ute.. Är ganska trött nu med, eftersom jag gåt och lag mig vid 5 tis och onsdag och idag fick jag gå upp vid kl 6 så det känns ju sådär!
Nu sitter jag och drar ut på tiden lite annars kommer jag få gå ut och jobba efter lunchen och det vill jag inte göra, för drygt att jobba med plåt reglar som är 5m långa dom ska upp i taket då jag måste klättra upp och ner för en ställning. Aja nu ska jag jobba lite till skriver senare ! 

PEACE!  


Hemma igen

Nu är man hemma efter bion, den var sådär asså men gandolf nissen är ju död han var ju den basta!
Men det var kul att åka iväg på bio var länge sen, och nu vart jag taggad på att se jackass 3D (3 dicks) så alla vet varför det står 3D!!
Nu blr det lite gibb med maxi, sauli och grabbarna sen dags att sova om det går , har ju lagt mig runt 5 i några dagar nu, inte bra!
Bygg i skolan imr blri att sätta upp plåt reglar, suck det är det sämsta som finns iallafall om man gör det själv!
men det är snart helg och då kanske man ska på utgång får se.
Aja vi ses, PEACE!

B-b-b-io!

snart blir det bio med staffi,steffan och kajas. Harry potter blri det inte det bästa jag vet med det får gå, haha det blir säkert bra! Just nu fixar jag mig och lyssnar på musik, Dope!

Såå hare så bra, kankse skriver något när jag kommer in om hur filmen var!

Just ja, trodde hon skulle sms idag men aja, FU!

 

PEACE!


Seg..

För seg dag idag.. vaknade runt kl 2 sen gick jag ut och byggde hemma efter det så åkte jag till staffan var där ett tag, sen vidare till gymmet och där gick det inget bra .. Var bröst fick lite tips av en kille på olika övningar osv.
Ledig imr då så vad fan händer då ?! inte en annig suger.. Hatar att inte ha något att göra om något vet någt man kan göra säg då till mig nu, så jag vet det i förväg tills imr!

Jag vill ha sommar NU! Fryser ju hjäl utomhus.. (Bjuder på bilden)

Snart blri det nog film, men vet inte riktikt vilken det finns att se på för har redan sett alla jag har så måste komma på en man kan se igen..!

Peace!

RSS 2.0