Lan @ Mig

Nu är jens här han gibbar ltie cs, medans jag koller serie.
för trött nu men orkar inte sova ändå! hehe
Har cola, godis, dip och chips så jag måste vara vaken lääänge ikv.. blir sov morgon imr sen kankse jobba en stund.
Aja, nu ska jag vara sosial med jens så gn för ikv!



haha <3

I väntan på Jensi..

Nu har jag äntligen hittat en låt som jag har bara hört melodin på men så mycket vilja höra hela, hehe "Na Na Hey Hey, Kiss Him Goodbye" för härlig ibland, spec i 2 and a half men som jag låg och kollade på tills kl 04.00 efter som jag inte kunde sova när jag vart vaken till 5-6 och gåt upp kl 2-3 på dagen varje dag på lovet!

Men det bästa med dena måndag är att jag är "ledig" hela den vecka med, nice? JA NICE!
Vi har projektarbete och det jag och jens ska göra är att fixa på mitt hus och sen skriva en del med, men vadå det är ju inte spec jobbigt närdet är något man gör till sig själv + att jag får sov morgon + att det är lan + att jens är här, kan säga så många fler. Men då blir det ännu vimsigare att läsa det än vad det redan är, Hoho!


Jag en sommar kväll med jens och emelie jobbandes i mitt nya hus!

Ses ikv igen!
<3

Kväll..

Nu är det snart dags att lägga sig i sängen ju för att det är skola imorgon som är så kul.. (y' Näää orka sova nu eller ens snart, istället drar jag på musiken och lirar lite black ops låter som en mycket bättre idé! Men efter det så blir 1. Duschen 2. Film kanske två st The fighter och I rymden finns inga känslor vi får se.

Men tagga black ops nu och step up musik, hehe!

PeaCe!


Ny vaken..

Nu har jag 2 nya Sisonger av two and a half men som laddat hela kvällen hehe, det är awsome!
Snart måste jag gå ner och äta lite, fast jag vaknade nyss så det kan vänta ett tag. Istället så kollar jag ett avsnitt och hämtar lite mer kaffe!

Nyvaken, hehe.



Lördags natt..

Snart duschen och film, igår var en riktigt bra kväll med kult och roligt folk en av dom bästa kvällarna i år kan man säga.
Idag har man bara vart hemma framför datorn med colan som alltid gör min dag bäst. Jag ritade en snygg gubbe för en stund sen och tänkte lägga ut den och några fler bilder som jag gjort, vissa är gammla och vissa lite nyare men läger ut dom alla så ni kan få se.

Hoppas ni gillar dom!


Den jag gjorde nyss.                                                    Katrin.

N.S                                                                                       F.

Vinge.                                                                               Heart.

Gun and rose.                                                                    Bird.

Conter strik 1.6 teknat.                                                   Skulls.

Old eng.                                                 Den första bilden jag gjorde när jag var liten.


En låt/video som är riktigt bra som av slutning på kvällen!


Fredag!

Idag blir det att dra ut till krogen för taggad för sugen, strömpis är det ni hittar mig! höhö
Snart dra till kalle men först duschen, han ska spela bowling så blir med på det och kolla,
men sen KROGEN!



P E A C E!

Fundering..

Nu har jag set step up 3D filmen var grym nästan dans i alla klipp så värd att se, ett måste!

Men det jag fuderar på nu är att börja dansa igen är så taggad hela tiden på att dansa omkrig, för det är så kul att röra på sig som inte många kan göra en härlig känsla. Kollade lite på youtube om det fanns någon bra breakdance klipp som man kan lära sig ur, har hittat 2 st som jag ska lära mig har jag tänkt sen är det en 3de men den är svårare. hehe vi får se hur det blir. hihi

Så sugen!



Inlägg Nr.3

Nu skriver jag det sista för idag kommer kankse inte bli så mkt tho!

Sen det senaste jag skrev så vart det och köra cs1.6 direkt, gick extremt bra låg med top stats hela tiden och kunde får till bra klipps med om jag ville för fick fina kills.. Hehe, annars så har jag inte gjort något spec fb och lite sånt bara.
Det som kommer hända nu är duschen sen kolla film, det blir fighting ny film verkar riktigt bra. samtidigt som jag kollar den ska jag ladda ner Step Up 3D den verkar så JÄVLA bra!

Trailer till Step Up 3D:


nattens bild på mig som jag sitter just nu, hehe

Ont i axlaran för att du M inte kom ikv, därför jag sitter så där, haha!

GN

Inlägg Nr.2

Så som sagt skulle ju skriva 3 gånger idag och det kommer jag försöka göra med!

Frågan är vad man ska göra ikv,  1. Var riktigt sugen på att gå ut till strömpis men det vart ju massa hit och dit sen så har jag ju inte någe pengar som inte är spec kul så det blir inte av. 2. Jag ville ha cola om jag skulle vara hemma resten av kvällen, men det hade jag ju inte råd till och orkade inte låna heller. 3. Några kompisar skulle komma till mig och leka men det vart inget av för den ena försvann! Såå vad ska jag göra ikv?! Man blir ganska trött på att inte göra något alls och bara vara hemma.
Skulle ju kunna lirar något MEN är bara sugen på att lirar RIFT men det måste man köpa i månaden och via internet och det kan ingen hjälpa mig med, GALEt! *sad*

Men jag kan ju lägga upp en bild roar ju alltid någon säkert!



Hehe ses senare, PE A CE!

Vaken!

Ja då har man nästan nyss gått upp, stach åkte precis iväg till jobbet och staffan följer han till bussen, orkar inte gå med vill inte ens veta hur kallt det är ute! En sak jag har kommit fram till är att jag inte kommer vara med och lana mer om det inte bara är jag och staffi som gört eller bara jag och stach, för dom "drygar" båda 2 emot mig på ett sätt som dom inte ens vet att dom gör själva och det är inge kul alls för mig, ville helt seriöst åka hem igår fick ingen respekt alls!
Så vad ska man göra idag då, någon som har lust att komma till mig ikv och bara vara typ? för det skulle vara mycket roligare än att vara själv och bara sega vid datorn som jag har gjort i 2 dagar nu.. Eller så kanske jag ska be pappa om pengar så jag kan börja spela RIFT, är nog fan värt det extremt kul var det att spela ju!
Vi får se vad som händer skriver kanske 1-2 gånger till ikv känner jag efter som jag kommer inte ha något att för mig säkert! *snyft*

Laterz!

Langar en bild också, hehe

Sämst!

Ja, idag äre som det är asså gick upp kl 12 helt okej, dok så la jag mig kl 6.30 EJ OKEJ!
Staffi och hans pappa drog till storstenshöjen, fick skjus hem det jag gjorde då var att kolla tv hela tiden, satt i soffan, låg i soffan, stod upp, satt på golvet, satt i stolen, gick runt det var de jag gjorde hemma att stå upp nära tv var det skönaste! Hehe menmen, nu är jag tbx hos staffan, stach är här med dok så suger det ganska så jävla hårt efter som dom struntar helt i en och bara är med vara ndra såå fu..

that's the end for to day folks!

LaN

Nu sitter jag hos staffi och ska snart spela HoN, (egde ut han på Black ops så det är därför vi ska spela äkel HoN) hehe menmen, saknar RIFT för kul var det men måste köpa "game card" för att kunna spela det igen..

Kommer bli en lååååång kväll med alla des olika spel!
ses lite senare, Puss

^
I
I
I
RIFT!



Idag kl 23.59



Kl 23.59 idag får vi se om jag kommer blogga eller inte , just nu är det bara 1 som tycker jag ska börja, ska det vara så?

Vi får se.

Bara 9 st kvar nu !

Men nu går jag och lägger mig och

kollar på en film, vilken det blir får vi se.

god natt & Sov gott !




Skriva eller inte skriva, det är frågan?



Skriva eller inte skriva, det är frågan?

så nu är det upp till ni som gillade att läsa på min blogg att välja!
Skriv ett JA och ditt NAMN som svar på det här inlägget om det blir mer än 10 så kommer jag börja igen, GL!




RSS 2.0