Tv time!

Nu har jag lirat klart för idag, gick sådär och det suger ju, men jag klarar mig. nu ska jag dra ner till tv och chilla lite var någon film på 6 som såg lovande ut. Vid pause DUSCHEN, länge sen jag var så svettig som jag var i dag det droppade om hela ansiktet fast det betyder ju att jag jobbade hårt. Aja vi hörs och ses kanske! haha

Sho, (;

Zomg work!

På väg hem från jobbet nu kl 20.. Galet vad jag har jobbat idag, gick upp vid 5 så har vart i gång ett bra tag nu! Men fick 500 kr i handen det är inte illa. Nu ska man hem och börja lira lite fett taggad. Och imorgon blir det nog virus på kvällen dubstep all night long! Men nu siktar jag på att komma hem, skriver ikväll igen. Peace!

Chillside

Nu sitter jag vid min kära dator och skriver lite (ovanligt nog^). Idag har jag lagt klart hela golvet i hela lägenheten i frövi var riktigt snyggt och tog mig bara 2 dagar att göra det helt själv så att säga har jag vart sjukt duktig! :)
Bussen hem var förjävlig, gick på vid resecentrum och när jag hade kommit till konsert huset så vart min mage knas. Började bli stressad av massa idioter som satt på bussen och härjade, nära att hoppa av vid olofspalmes var så illamånde trodde jag skulle spy när som helst. Men vill ju inte vänta på nästa buss som skulle ta lång tid, ist så satte jag igång lite musik och försökte sova det gick bra så jag klarade mig hem iallafall!
Nu ska jag snart hoppa in i duchen för att sen kolla film på tv.

Die hard!

Den kommer bli skön att se, länge sen. Så nu måste jag dra mig, hörs imorgon, natti!


Golvet som vart klart idag, (y)

trött..

Nu sitter jag på bussen på väg in mot stan för att börja jobba, blir att fortsätta lägga golv i frövi. Jag är så jävla trött så det inte finns, började med att jag la mig i sängen för att sova kl 00.00 när jag har somnat och sovit i 3 timmar kommer mamma in i mitt rum och väcker mig med att säga att jag måste hjälpa pappa upp i rullstolen för han svar rammlat ur den, då är det bara att gå ner och lyfta upp han i den fast det är ju inte det lättaste men det gick! Upp igen sova 2 timmar till sen i väg och sätta mig på bussen där jag nu sitter.. Nu ska jag sova lite på bussen för skönt är det. Godnatt!

Riktigt trött idag!

Kom nyss hem för en stund sen första jag gör är att äta efter som jag inte kunnat ätit på heladagen, min mage är ett stort problem för mig just nu.. Mår illa för mkt och i fel tillfällen med, hela min student vecka plus studenen vart fuck för att jag har sån knas mage! För mycket stress och blir nervös och massa jobbiga tankar och det suger ju. Men borde bli bättre snart tycker jag!

Vill ju dra och bada en sån här dag som är i dag men ingen verkar vilja bada, fett drygt!
Så jag får la sitt och chilla är med min fläkt. hehe

Då och då!

heejs , det var länge sen jag skrev på den här sidan men funderar faktiskt på att börja göra det igen efter som det är lite kul att fixa lite med den när man inte gör så mkt annat. Jag kommer försöka skriva lite då och då när jag har tid osv, så får vi se hur det går med det!  hoppas ni kommer tycka att det kommer bli kul att läsa vad som händer hos Niklas Södergren igen! :)

Vi kan välkommna blogg skrivandet med en av dom extremt bra låtarna som kommer göra mig dag imr på jobbet!


RSS 2.0